Producten 1-24 van 174

Sorteer op sort-descending
Vanaf € 227,99
Incl. 21% BTW
Sale
Kinderbed Tipi met uitvalbeveiliging 140x70 cm wit
€ 141,99 € 176,99
Incl. 21% BTW
Sale
Onderschuifbed Ydre op wielen 197x94x22 cm wit [en.casa]
Vanaf € 75,99
Incl. 21% BTW
Sale
Bedlades Ydre set van 2 wit 97,5x62x22 cm [en.casa]
€ 75,99 € 94,99
Incl. 21% BTW
Sale
Bedlades Ydre set van 2 wit 97,5x92x22 cm [en.casa]
€ 91,99 € 114,99
Incl. 21% BTW
Sale
Kinderbed Ydre huisbed met matras en bedbodem 120x200 cm wit [en.casa]
Sale
Kinderbed Siuntio huisbed met matras 140x200 cm naturel [en.casa]
Sale
Kinderbed Siuntio huisbed met matras 90x200 cm naturel [en.casa]
Sale
Kinderbed Siuntio huisbed met bedbodem 90x200 cm naturel [en.casa]
Sale
Kinderbed Siuntio huisbed met bedbodem 120x200 cm naturel [en.casa]
Sale
Kinderbed Siuntio huisbed met bedbodem 140x200 cm naturel [en.casa]
Vanaf € 181,99
Incl. 21% BTW
Sale
Kinderbed Simo huisbed 200x90 cm wit [en.casa]
€ 181,99 € 197,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 340,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 179,99
Incl. 21% BTW
Sale
Kinderbed Sotkamo huisbed hoog uitvoering met bedbodem 90x200 cm naturel [en.casa]

Om te dromen en te spelen: moderne kinderbedden van premiumXL

Kinderbedden zijn het middelpunt van elke kinderkamer. Soms moeten ze aan heel andere eisen voldoen dan bedden voor volwassenen. Kinderbedjes zijn immers niet alleen de plek waar je geliefde kan komen rusten en slapen na een enerverende dag. Nee, overdag zijn het vaak zoiets als multifunctionele sporttoestellen: hier leert uw kind hoe het zijn evenwicht moet bewaren op onzekere oppervlakken en later misschien hoe het een salto moet maken. Peuters trekken zich op aan stangen, oudere kinderen springen met doorzettingsvermogen en veel plezier rond op hun favoriete kinderliedjes. 's Avonds kruipen ouders soms in bed om hen te helpen in slaap te vallen. Al met al moeten kinderbedden tegen een stootje kunnen en natuurlijk uitnodigen om te spelen. 

Daarom vind je in ons assortiment stabiele kinderbedden die creatief spel stimuleren voor alle leeftijden tot de adolescentie. Naast eenvoudige kinderbedden hebben we ook speelse hoogslapers, huisbedden of tipi-bedden. Wij bieden tal van modellen in verschillende maten en kleuren, zodat u zeker het juiste bed voor uw kind vindt. 

Ongebruikelijke kinderbedden die tot de verbeelding spreken

Speelbedden en andere luxe bedden zijn erg populair. Onze huisbedden en tipi-bedden kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in de meeste interieurstijlen met hun eenvoudige, Scandinavische design. Voor onze huisbedden kunt u kiezen voor een ontwerp met een dwarse of longitudinale dakbalk. Qua design bieden beide versies u de mogelijkheid om slingers, kerstverlichting en decoratieve elementen aan de dakbalk te bevestigen. Op een speelse manier verleiden ze je ook om een fort of een plafondgrot te bouwen en zullen ze de fantasie van je kind zeker stimuleren voor vele andere toepassingen.

Een ander voordeel van ons huis en tipi-bedden is dat ze veilig dicht bij de vloer staan. Toch verkopen wij ook modellen zoals het Helsingborg tipi-bed en het Treviolo-huisbed met praktische valbeveiliging – natuurlijk vermomd als een mooie tuinafscheiding. Bij veel van onze bedden kunt u ook kiezen uit meerdere opties waarbij de valbeveiliging aan de linkerkant, aan de rechterkant of in het midden wordt gemonteerd. 

Meer dan alleen een slaapplaats: functionele kinderbedden

Naast de funfactor en de visuele criteria spelen ook functionele factoren een belangrijke rol in bedden. Wij hebben veel praktische modellen in ons assortiment, zoals kinderbedden met valbeveiliging. Bij sommige modellen kan dit ook worden gedemonteerd wanneer het niet meer nodig is.

We bieden ook kinderbedden met een bedbodem voor extra opbergruimte of zogenaamde tandembedden. Met deze uitschuifbare bedden tover je eenvoudig een extra slaapruimte tevoorschijn voor logees of een pyjamafeestje voor broers en zussen.

Let op: De lattenbodem is inbegrepen in de prijs van onze kinderbedjes. De beste manier om erachter te komen of wij uw favoriete kinderbedden met matras, is de productbeschrijving.

Het juiste kinderbed voor elke leeftijd

In ons assortiment vindt u kinderbedjes voor alle leeftijden in tal van maten. Maar hoe groot moet een ledikant zijn om je kindje er goed in te laten slapen? Nou, je kunt vertrouwen op een simpele vuistregel en dat is: top tien en bottom tien. We hebben het natuurlijk over centimeters. Dus als je kind 100 cm lang is, moet het bed minimaal 120 cm lang zijn, zodat ze tien centimeter ruimte boven hun hoofd en onder hun voeten hebben.

Kinderbedjes tot 2 jaar

Voor de slaap van baby's en peuters is het gevoel van nabijheid en veiligheid bijzonder belangrijk. Te veel ruimte tijdens het slapen draagt niet bij aan dit gevoel en baby's voelen zich snel verloren. Als u op zoek bent naar een babybedje, moet u zich daarom oriënteren op onze kleinste maten. Denk hierbij aan kinderbedjes met een afmeting van 60 x 120 of 70 x 140 cm

Kinderbedjes voor kinderen van 3 tot 4 jaar


Kinderen tussen de 3 en 4 jaar hebben een gemiddelde lengte van 99-105 cm. Kinderbedden in de maten 70 x 140 en 80 x 160 cm zijn nu bijzonder geschikt, omdat de kleintjes langzaam uit het bedje groeien, maar ze zijn vaak nog te klein voor een bed van twee meter lang. 

Omdat sommige kinderen van deze leeftijd mobiel slapen, vind je in onze winkel ook veel kinderbedden met uitvalbeveiliging. Afhankelijk van het model kan deze worden verwijderd als hij niet meer nodig is.

Kinderbedjes voor basisschoolkinderen

Veel kinderen hebben uiterlijk tegen de tijd dat ze naar de basisschool gaan een nieuw bed nodig. Dat komt omdat ze nu grotere groeisprongen maken. Ze worden ook geleidelijk zwaarder en het is de moeite waard om te controleren of de matras nog steeds optimale ondersteuning biedt voor de wervelkolom van je kind. Juniorbedden met een afmeting van 80 x 160 cm zijn in het begin zeker voldoende, maar vroeg of laat heeft je kind een bed van twee meter lang nodig. Ons assortiment omvat bijvoorbeeld de volgende maten:

  • Kinderbedden 70 x 200 cm,
  • Kinderbedden 90 x 200 cm,
  • kinderbedden 120 x 200 cm,
  • en kinderbedden 140 x 200 cm.

Bredere kinderbedden of tweepersoonsbedden voor kinderen van 120 x 200 cm of 140 x 200 cm zijn bijzonder populair. Hun grote voordeel is dat ouders door de extra ruimte naast hun kind kunnen gaan liggen om het te helpen in slaap te vallen. De extra ruimte in het bed is ook gunstig voor logees. Daarnaast zijn er ook eenpersoonsbedden met een logeermatras of een uitschuifbaar bed voor schoolvriendjes en andere logés.

Kinderbedden die met hen meegroeien

Kinderen groeien snel en als ze groeien, groeien ook hun slaapbehoeften. Terwijl baby's nog spijlen nodig hebben, worden deze steeds minder nuttig voor peuters wanneer ze erover beginnen te klimmen. Om te voorkomen dat je meteen een nieuw bed moet kopen, zijn er ledikanten met afneembare spijlen. De overgang van peuter- naar basisschoolleeftijd is vergelijkbaar. Jongere kinderen hebben vaak een veiligheidshek nodig. Kinderen op de basisschool vinden dit echter eerder een belemmering. Daarom vind je in ons assortiment kinderbedden met afneembare veiligheidszijkanten.

Bedden die meegroeien met je kind zijn vaak ook in grootte verstelbaar en kunnen worden omgebouwd van een kinderbed tot een peuterbed en soms zelfs tot een tienerbed. Bedden die meegroeien met je kind bieden een praktische en flexibele oplossing om de overgang van het ene bed naar het andere te vergemakkelijken. Natuurlijk zijn ze ook een financieel aantrekkelijke optie.

Veelgestelde vragen over onze kinderbedden

Waar moet ik op letten als ik een kinderbed koop?

Er zijn een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je een kinderbed koopt. Hieronder vind je een kort overzicht van de belangrijkste criteria:

  • De grootte van het bed komt overeen met de grootte van het kind
  • Er zijn veiligheidsmaatregelen, zoals een uitvalbeveiliging (vooral voor stapelbedden)
  • Geen scherpe randen en hoeken waaraan je kind zich kan verwonden
  • Lattenbodem die ventilatie biedt voor de matras

Natuurlijk is het ook een voordeel als het kinderbed de creativiteit en het spel van je kind ondersteunt. Extra functies zoals handige opbergruimte of een tweede slaapgedeelte en een ontwerp dat past bij de interieurstijl van de kinderkamer zijn verdere criteria waaraan een perfect kinderbed moet voldoen.

Welke matras is het beste voor een babybedje?

Matrassen voor baby's moeten vrij hard zijn zodat het lichaam van het kind niet te ver wegzakt en de ademhaling niet belemmerd wordt. Voor kinderen is het echter niet meer mogelijk om een algemene uitspraak te doen over de ideale eigenschappen van een matras. In ieder geval is het belangrijk dat de hardheidsgraad past bij het kind. Het lichaam moet op de juiste plaatsen in de matras wegzakken en op andere plaatsen ondersteund worden.

Het is ook bijzonder gunstig voor ouders als de matras een afneembare en wasbare hoes heeft. Zo kunnen eventuele ongelukjes en vlekken van gesmokkeld snoep gemakkelijk door de wasmachine worden verwijderd.

Met welke andere meubels kan een kinderbed worden gecombineerd?

Veel ouders kijken uit naar de inrichting van de kamer waarin hun kind zal wonen en slapen. Vaak wordt er gekozen voor een bepaalde stijl of kleurenschema. Je kunt onze kinderbedden in veel verschillende kleuren kopen. Bovendien zijn de ontwerpen van veel modellen in onze online shop eenvoudig, zodat ze met zoveel mogelijk inrichtingsstijlen gecombineerd kunnen worden. En natuurlijk ook omdat ze moeten passen bij de rest van het meubilair in de kinderkamer dat je misschien al hebt.

Tip: Je kunt in ons assortiment ook andere kindermeubels vinden, zoals boekenplanken en kasten voor de kamer van je kind om speelgoed, boeken en kleding in op te bergen.

Kinderbedden gemakkelijk online kopen bij premiumXL

In onze online shop vind je moderne kinderbedden tegen eerlijke prijzen. Ontdek huisbedden, tipi bedden, stapelbedden en kinderbedden met een bedbodem of andere leuke extra functies. We bieden bijvoorbeeld ook tandembedden en uitschuifbare bedden. Je kunt onze kinderbedden in verschillende maten en kleuren kopen als eenpersoonsbed of tweepersoonsbed. Zo vind je altijd het bed dat bij jou, je kind en je interieurstijl past. Koop kinderbedden nu online bij premiumXL!

 

loader
Bezig met laden...