Producten 1-23 van 137

Sorteer op sort-descending
Vanaf € 585,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 216,99
Incl. 21% BTW
Sale
Tuinscherm scheidingswand zonwering 170x215 cm zwart
€ 70,99 € 77,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 65,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 197,99
Incl. 21% BTW
Sale
casa.pro Heidemat Brielle schutting 0,9kg/m² tuinscherm 5x1 m ericamat naturel
Sale
casa.pro Heidemat Brielle schutting 0,9kg/m² tuinscherm 5x1,5 m ericamat naturel
Sale
casa.pro Heidemat Brielle schutting 0,9kg/m² tuinscherm 5x2 m ericamat naturel
Sale
casa.pro Heidemat Brielle schutting 1,5 kg/m² tuinscherm 5x1 m ericamat naturel
Sale
casa.pro Heidemat Brielle schutting 1,5 kg/m² tuinscherm 5x1,5 m ericamat naturel
Sale
casa.pro Heidemat Brielle schutting 1,5 kg/m² tuinscherm 5x2 m ericamat naturel
Sale
casa.pro Rietmatten Abbateggio pryvacyscherm balkonscherm 90x300 cm
Sale
casa.pro Rietmatten Abbateggio pryvacyscherm balkonscherm 140x600 cm
Sale
casa.pro Rietmatten Abbateggio pryvacyscherm balkonscherm 160x600 cm
Sale
casa.pro Bamboemat Baarle tuinhek op rol 180x300 cm
€ 34,99 € 37,99
Incl. 21% BTW
Sale
casa.pro Bamboemat Baarle tuinhek op rol 200x300 cm
€ 40,99 € 44,99
Incl. 21% BTW
Sale
casa.pro Bamboemat Baarle tuinhek op rol 100x500 cm
€ 33,99 € 36,99
Incl. 21% BTW
Sale
casa.pro Bamboemat Baarle tuinhek op rol 120x500 cm
€ 40,99 € 48,99
Incl. 21% BTW
Sale
casa.pro Bamboemat Baarle tuinhek op rol 150x500 cm
€ 41,99 € 51,99
Incl. 21% BTW
Sale
casa.pro Bamboemat Baarle tuinhek op rol 180x500 cm
€ 45,99 € 56,99
Incl. 21% BTW

Bescherm uw privacy met privacyhekken van premiumXL 

Je eigen tuin is een heerlijke plek om gezellige uurtjes door te brengen, te genieten of naar de spelende kinderen te kijken. Een tuin is daarom een ideaal toevluchtsoord uit het dagelijks leven en biedt verschillende mogelijkheden voor ontspanning. In dit toevluchtsoord wilt u echter niet gestoord of zelfs maar geobserveerd worden door anderen en daarom speelt privacy een grote rol. Precies voor dit doel biedt premiumXL verschillende privacyschuttingen om uw privacy in de tuin te garanderen.

Privacyhekken gemaakt van verschillende materialen

In ons assortiment vindt u privacyhekken van verschillende materialen, zodat u de juiste stijl voor uw tuin kunt vinden. We hebben een overzicht van de verschillende materialen voor je gemaakt: 

 • WPC/PVC privacy hekken: Deze kunststof modellen zijn bijzonder flexibel in gebruik en zijn bovendien zeer duurzaam en weerbestendig.
 • Houten omheiningen: Houten privacyschermen geven een natuurlijke en warme flair en zijn ook erg duurzaam.
 • Metalen privacyschermen: Materialen zoals aluminium of staal creëren een zeer moderne sfeer. Metaal is ook zeer robuust en duurzaam. 

Onze privacyhekken zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Om een zo ruim mogelijke keuze te kunnen bieden, combineren we in sommige ontwerpen verschillende materialen om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Privacyscherm geschikt voor elke buitenruimte

We begrijpen dat elke buitenruimte uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan privacyschermen in verschillende soorten en maten. Hier vind je een overzicht van de verschillende soorten privacyschermen voor buiten:

 • Schermmatten: Deze matten kunnen aan tuinschermen of zelfs aan het balkon worden bevestigd om als privacyscherm te dienen. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen.  
 • Luifels en scheidingswanden: Deze privacyschermen zijn ideaal voor flexibele privacybescherming. De luifels en scheidingswanden kunnen in- en uitgeschoven worden en creëren een zeer moderne sfeer.
 • Schuttingen: Stevige schuttingen kunnen worden gebruikt om privacybescherming te combineren met de afbakening van het terrein. Er zijn ook verschillende opties om privacyschermen toe te voegen aan bestaande omheiningen.  
 • Screens: Als je alleen een tijdelijk privacyscherm nodig hebt, zijn de lichtgewicht en flexibele screens precies de juiste oplossing. Als kleedkamer, afscheiding of algemeen privacyscherm, ze slaan altijd een goed figuur. 

De verschillende soorten en modellen zijn gemaakt van verschillende materialen, van natuurlijke materialen zoals hout tot kunststoffen zoals WPC en metaal.  

Veelgestelde vragen over onze privacyhekken 

Welke andere voordelen biedt een privacyhek naast zijn hoofdfunctie?

Een privacyhek biedt niet alleen privacy, maar ook bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals wind. Privacyomheiningen kunnen echter ook kleine geluiden buiten houden. Naast deze praktische functies kan het privacyhek ook dienen als decoratief element dat de charme van je buitenruimte benadrukt. 

Waar moet je op letten bij het plaatsen van privacyhekken?

Afhankelijk van het type omheining is het plaatsen van een privacy omheining iets ingewikkelder, maar niet heel ingewikkeld. We hebben de basisstappen beschreven die nodig zijn om een omheining te plaatsen:  

 1. Bedenk hoe lang je je omheining wilt hebben, hoe breed de omheiningspanelen zijn en hoeveel palen je nodig hebt. Je kunt de afmetingen gebruiken om te markeren waar de palen moeten komen.  
 2. Graaf gaten voor de palen op deze punten. Deze zijn meestal ongeveer 35 cm breed en ongeveer 70 cm diep.  
 3. Vul de gaten met beton en veranker de schuttingpalen erin, zorg ervoor dat ze rechtop staan.
 4. Zodra het beton is uitgehard, kunnen de schuttingelementen op de palen worden geplaatst.  

Als je de omheining niet zelf wilt installeren, schakel dan een expert in om de stabiliteit van de omheining op lange termijn te garanderen. 

Moeten privacyhekken worden schoongemaakt? 

Ja, regelmatig schoonmaken is belangrijk om de schoonheid van je privacyscherm te behouden. Afhankelijk van het materiaal van het privacyscherm kan dit eenvoudig gebeuren met een tuinslang of een vochtige doek. In het geval van hout moet je het regelmatig glazuren en onderhouden om een lange levensduur te garanderen.

Privacyhekken voor buiten kopen bij premiumXL

Maak van je tuin je eigen persoonlijke oase van welzijn en zorg voor voldoende privacy met onze privacyschermen. Bestel nu je nieuwe privacyscherm bij premiumXL en ontdek ons uitgebreide assortiment schuttingen, zonweringen en afscheidingen. Wij bieden hoge kwaliteit met veel verschillende ontwerpen voor elke smaak! 

Bestel je privacyscherm nu online bij premiumXL en zorg voor privacy in je buitenruimte. 

loader
Bezig met laden...