7 producten

Sorteer op sort-descending
Sale
Kaptafel met krukje en spiegel Limerick 141x75x40 cm wit
€ 104,77 € 126,99
Incl. 21% BTW
30 dagen beste prijs
question-mark-circle
: € 104,77
Sale
Kaptafel met krukje en spiegel 141x75x39,7 cm wit
€ 87,19 € 108,99
Incl. 21% BTW
30 dagen beste prijs
question-mark-circle
: € 87,19
Vanaf € 81,37
Incl. 21% BTW
Sale
Kaptafel met krukje en spiegel make up tafel 132x63x39 cm wit
€ 81,37 € 92,99
Incl. 21% BTW
30 dagen beste prijs
question-mark-circle
: € 81,37
Vanaf € 84,99
Incl. 21% BTW
Sale
Kaptafel Krugersdorp met spiegel 137,5x90x38 cm wit
€ 91,99 € 114,99
Incl. 21% BTW
30 dagen beste prijs
question-mark-circle
: € 91,99

7 producten

Ruimte voor uw schoonheidsproducten: Make-up tafels van premiumXL

Een kaptafel is meer dan een meubelstuk en een plek om make-up aan te brengen. Het is een persoonlijke plek waar je je ochtendroutine kunt vieren, jezelf kunt verwennen en je kunt voorbereiden op de dag. Je hebt er ook voldoende opbergruimte voor je make-up en de bijbehorende gebruiksvoorwerpen. Dit betekent dat kaptafels niet alleen een esthetisch doel vervullen, maar ook een praktisch doel dat alles netjes houdt.

Onze kaptafels in klassiek wit of donkergrijs maken indruk met hun eenvoudige elegantie en passen in elk interieur. De spiegels helpen je om je look te perfectioneren. Elke kaptafel heeft ook royale opbergruimte en een of meer lades waarin je je persoonlijke spullen netjes kunt opbergen.

Dromerig of minimalistisch - kaptafels die passen bij jouw woonstijl

De keuze van het meubilair is cruciaal voor een harmonieus en esthetisch interieur. Daarom bieden we een grote selectie kaptafels in verschillende stijlen:

  • Dromerig en romantisch: onze dromerige kaptafels worden gekenmerkt door speelse ornamenten en gebogen poten. Hun witte kleur geeft de kamer een tijdloze elegantie.
  • Minimalistisch en modern: Onze minimalistische kaptafels richten zich op strakke lijnen en een eenvoudig ontwerp met een minimalistische esthetiek. Ze passen naadloos in moderne interieurs en stralen een eigentijdse elegantie uit.

Functionele kaptafels voor je dagelijkse schoonheidsroutine

Onze kaptafels zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hun eigenschappen maken ze ook zeer functioneel voor je dagelijkse schoonheidsroutine.

  • Spiegels: spiegels zijn onmisbaar voor het aanbrengen van make-up. Dat weten we en daarom worden al onze kaptafels geleverd met een spiegel. Ons Limerick-model heeft zelfs een kantelbare spiegel.
  • Verlichting: Goede verlichting is essentieel om 's avonds make-up aan te brengen voor een feestje of een avondje naar de disco. Sommige van onze kaptafels zijn daarom uitgerust met een lichtketting met 10 LED lampjes, die je individueel kunt bevestigen met dubbelzijdige plakstippen. Er is ook keuze uit drie lichtkleuren (warm wit, neutraal wit, koel wit).
  • Opbergruimte: Een functionele kaptafel moet genoeg opbergruimte bieden zodat je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt en georganiseerd kunt houden. Onze tafels maken een einde aan lang zoeken. Naast royale opbergruimte heb je tot vier lades tot je beschikking.
  • Krukjes: Krukjes zijn de perfecte aanvulling voor een complete make-up ervaring. Onze krukjes vormen niet alleen een esthetische harmonie met de kaptafel, maar bieden je ook uniek comfort.

Veelgestelde vragen over onze kaptafels

Waar moet een kaptafel worden geplaatst - in de slaapkamer of in de badkamer?

Je bent helemaal vrij in de keuze van de locatie voor je kaptafel. De slaapkamer en badkamer zijn populaire opties, omdat je daar meestal ongestoord je make-up kunt doen.

  • Slaapkamer: Veel mensen verkiezen de kaptafel in deze kamer. Visueel past het goed naast de planken en je kunt je concentreren op je schoonheidsverzorging zonder gestoord te worden.
  • Badkamer: De kaptafel in de badkamer plaatsen kan een praktische keuze zijn, vooral als je niet veel ruimte hebt in de slaapkamer. Vaak zijn al je make-up en verzorgingsspullen al beschikbaar in de badkamer, zodat je er meteen bij kunt na het douchen of wassen.

Welk licht is het beste voor kaptafels?

Daglicht is natuurlijk de beste keuze voor je kaptafel. In de buurt van een raam zorgt daglicht voor gelijkmatige en kleurechte verlichting. Maar een zitplaats bij het raam is niet altijd mogelijk. In dit geval is verlichting met lampen essentieel. Wit licht dat doet denken aan de felle middagzon is geschikt. LED lampen zijn ook populair. Ze geven helder en gelijkmatig licht zodat elk deel van het gezicht goed verlicht is. Het is het beste als het licht rechtstreeks van de spiegel komt.

Wat is het verschil tussen een kaptafel en een kaptafel?

Kaptafels en kaptafels zijn twee populaire meubelstukken die vaak door elkaar worden gebruikt. Er zijn echter wel degelijk verschillen tussen een kaptafel en een kaptafel.

Terwijl een kaptafel maximaal één lade onder het opbergoppervlak heeft, lijkt een kaptafel meer op een traditionele ladekast. Met meerdere lades heeft hij veel opbergruimte en wordt hij meer gebruikt om op te bergen. Bij sommige modellen zijn de laden ook zijwaarts op elkaar geplaatst.

Koop kaptafels nu online bij premiumXL

Uw persoonlijke beautyruimte verdient het beste. PremiumXL is de juiste plek om kaptafels van de hoogste kwaliteit en elegantie te ontdekken. Onze kaptafels zijn niet alleen functioneel en praktisch, maar voldoen ook aan uw esthetische eisen. Of je nu houdt van romantische charme of ingetogen elegantie, je vindt een breed scala aan ontwerpen en stijlen.

Koop je perfecte kaptafel nu vanuit het comfort van je eigen huis!

loader
Bezig met laden...