Producten 1-22 van 60

Sorteer op sort-descending
Sale
Kinderbed Ydre huisbed met matras en bedbodem 120x200 cm wit [en.casa]
Vanaf € 340,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 179,99
Incl. 21% BTW
Sale
Kinderbed Sotkamo huisbed hoog uitvoering met bedbodem 90x200 cm naturel [en.casa]
Sale
Kinderbed Siikalatva met bedbodem 90x200 cm wit [en.casa]
Vanaf € 227,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 375,99
Incl. 21% BTW
Sale
[en.casa] [neu.haus] Kinderbed Helsingborg Tipi met uitvalbeveiliging en matras 70x140 cm houtkleurig
Sale
[en.casa] Kinderbed Tipi grenen met uitvalbeveiliging 70x140 cm houtkleurig
Sale
[en.casa] Kinderbed Treviolo met uitvalbeveiliging en matras 140x200 houtkleurig
Sale
[en.casa] Kinderbed Sisimiut met uitvalbeveiliging 120x200 cm houtkleurig
Sale
[en.casa] Kinderbed Treviolo met uitvalbeveiliging 120x200 cm houtkleurig
Sale
[en.casa] Kinderbed Treviolo met uitvalbeveiliging 140x200 cm houtkleurig
Sale
Kinderbed Tipi met uitvalbeveiliging en matras 70x140 cm wit
Sale
Kinderbed Tipi met uitvalbeveiliging 140x70 cm wit
€ 141,99 € 176,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 136,99
Incl. 21% BTW
Sale
[en.casa] Kinderbed Tipi grenen met uitvalbeveiliging 70x140 cm lichtgrijs

Veilig slapen: kinderbedden met zijkanten van premiumXL

Veiligheid en geborgenheid zijn bijzonder belangrijk voor een goede nachtrust van onze kleintjes. Wij begrijpen de zorgen van bezorgde ouders en bieden daarom een eersteklas oplossing: kinderbedden met zijhekken. Ze zijn de ideale slaapplek voor kinderen en zorgen voor een rustige en zorgeloze nachtrust. Dit is vooral belangrijk in de eerste jaren wanneer kinderen hun slaapgewoonten ontwikkelen.

Ons assortiment omvat kinderbedden van hoge kwaliteit met bedhekken in een grote verscheidenheid aan kleuren en designs, zodat het bed perfect in de kamer past en de individuele smaak van je kind weerspiegelt. We bieden ook huisbedden en tipibedden die de creativiteit van je kind stimuleren en het speelplezier vergroten.

Veiligheidsbedden met praktische functies

Onze kinderbedden met veiligheidszijkanten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn robuust en duurzaam, zodat ze de eisen van een kinderleven aankunnen. Afhankelijk van het model zit het veiligheidshek aan één of beide zijden

Onze kinderbedden met bedhekken worden niet alleen gekenmerkt door hun veiligheid, maar ook door hun doordachte functies. Sommige van onze modellen hebben ruime lades om ouders te helpen bij het organiseren. Deze praktische functies helpen om de beperkte ruimte optimaal te benutten en houden speelgoed, boeken en andere belangrijke voorwerpen binnen handbereik. Afhankelijk van het model is er ook een koudschuimmatras inbegrepen bij een kinderbed met veiligheidszijden.

Geschikt voor elke kinderkamer: kinderbedden met zijkanten in verschillende maten

Elke kinderkamer is uniek en ouders stellen andere eisen aan de inrichting. Daarom bieden we kinderbedden met zijkanten in verschillende maten, zodat je het bed kunt kiezen dat past bij de kamer en de behoeften van je kind.

Voor baby's en peuters zijn maten zoals 70x140 geen probleem. Als je een bed voor langere tijd wilt, zijn onze kinderbedden met veiligheidszijden in de maten 120x200 of 90x200 ideaal. Deze bedden zijn ook geschikt voor tieners en jonge volwassenen. Als de ruimte beperkt is, nemen kindermeubels vaak veel ruimte in beslag. In dat geval raden we ons kinderbed 90x200 met zijhekken en praktische lades aan voor meer opbergruimte. 

Veelgestelde vragen over onze kinderbedden met zijhekken

Waarom is een veiligheidshek belangrijk voor kinderbedden?

Kinderen zijn 's nachts vaak onrustig en kunnen gemakkelijk uit bed rollen of vallen. Een veiligheidshek voorkomt zulke onbedoelde valpartijen en biedt je kind 's nachts extra veiligheid. Je kunt dus gerust zijn zonder je voortdurend zorgen te maken. Dankzij het bedhek kan je kind er ook langzaam aan wennen om in een groter bed te slapen. 

Hoe hoog moet een veiligheidshek zijn?

De veiligheid van je kind in het bedje is erg belangrijk en de juiste hoogte van het bedhek speelt daarbij een cruciale rol.

  • Afstand tussen de spijlen: De ideale afstand tussen de spijlen moet tussen de 4,5 en 6,5 cm zijn. Deze afstand zorgt ervoor dat je kind veilig in bed ligt en niet verstrikt kan raken tussen de spijlen.
  • Afstand tussen de latten van de bedbodem: De afstand tussen de latten van de bedbodem mag niet meer dan 6 cm zijn. Dit zorgt ervoor dat de bedbodem stabiel en stevig is.
  • Afstand in de laagste positie van de bedbodem: In de laagste positie van de bedbodem moet de afstand tussen de bovenrand van de matras en de bovenrand van het bedhek minstens 50 cm zijn.
  • Afstand in de hoogste positie van de bedbodem: In de hoogste positie van de bedbodem moet het bedhek minstens 20 cm boven de matrasrand uitsteken.

Kop nu kinderbedden met uitvalbeveiliging bij premiumXL

Als je op zoek bent naar een veilige en comfortabele slaapplaats, zijn onze hoogwaardige kinderbedden met veiligheidszijkanten gewoonweg ideaal. Dankzij de veelzijdigheid van onze kinderbedden kun je de juiste maat en het juiste ontwerp voor je kleintje kiezen. Of het nu gaat om een huisbed, tipi bed of een klassiek model, wij bieden je een ruime keuze aan klassieke, moderne en speelse ontwerpen zodat het bed perfect past bij de kamer en de individuele smaak van je kind.

Wacht niet langer en koop nu het juiste kinderbed met bedhek bij premiumXL!

 

loader
Bezig met laden...