Producten 1-23 van 79

Sorteer op sort-descending
Vanaf € 66,99
Incl. 21% BTW
Sale
[en.casa] Bureaukast Hamina 113x80x40 cm staal zwart
€ 145,99 € 152,99
Incl. 21% BTW
Sale
Commode Sund ladekast staal 105x80x40 cm grijs [en.casa]
Vanaf € 115,99
Incl. 21% BTW
Sale
Opbergkast Pyhäranta metaal 101,5x80x40 cm zwart mat [en.casa]
Sale
Opbergkast Pyhäranta metaal 101,5x80x40 cm wit mat [en.casa]
Vanaf € 117,99
Incl. 21% BTW
Sale
Opbergkast Sund metaal 150x80x40 cm grijs [en.casa]
€ 187,99 € 233,99
Incl. 21% BTW
Sale
Opbergkast Sund metaal 101,5x60x40 cm grijs [en.casa]
€ 117,99 € 147,99
Incl. 21% BTW
Vanaf € 131,99
Incl. 21% BTW
Sale
[en.casa] Kantoorkast Oripää metaal 110x75x33 cm wit
€ 169,99 € 187,99
Incl. 21% BTW
Sale
[en.casa] Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm grijsblauw
Sale
Kantoorkast Oripää metaal 110x75x33 cm donkergrijs [en.casa]
Sale
Ladekast Rääkkylä 103x45x62 cm staal met 3 lades grijs [en.casa]
Sale
Lockerkast Kurikka metaal 137x38x38 cm donkergrijs [en.casa]
Vanaf € 84,99
Incl. 21% BTW
Sale
TV meubel Kotka 113x40x58 cm staal met 3 deuren zwart [en.casa]
Sale
TV meubel Kotka 113x40x58 cm staal met 2 deuren wit [en.casa]
Sale
TV meubel Kotka 113x40x58 cm staal met 2 deuren zwart [en.casa]
Sale
[en.casa] Metalen kast Rautavaara 100x90x40 cm met 4 deuren lichtgrijs
Vanaf € 109,99
Incl. 21% BTW

Schep orde in de werkkamer met kantoorkasten van premiumXL

De werkkamer is een plek van ideeën en concentratie. Naast een opgeruimd bureau is ook de algehele organisatie belangrijk. Een goed georganiseerd kantoor creëert niet alleen een prettige werksfeer, maar bevordert ook de efficiëntie. Met premiumXL kantoorkasten kunt u de opslag van verschillende documenten en bestanden optimaliseren. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan hoogwaardige kantoor- en archiefkasten die opbergruimte combineren met een stijlvol ontwerp.

Moderne kantoor- en archiefkasten van hout of metaal

De keuze van de juiste kantoorkast heeft een grote invloed op de organisatie en het ontwerp van het kantoor. Het materiaal speelt een doorslaggevende rol in de stijl en duurzaamheid. In ons assortiment vind je moderne kantoor- en archiefkasten van hoogwaardig hout en duurzaam metaal.

  • Metalen archiefkasten: robuust, gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kasten bieden een tijdloze esthetiek en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met ander kantoormeubilair.
  • Houten archiefkasten: Elegant, natuurlijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Deze kasten zijn ideaal voor een klassieke kantoorinrichting en passen naadloos in het bestaande kantoormeubilair.

Al je documenten netjes en veilig opgeborgen

Een kantoorkast moet er niet alleen goed uitzien en goed passen bij de rest van het meubilair. Hij moet alle belangrijke functies en kenmerken hebben voor het organiseren van belangrijke documenten, dossiers en andere items. Onze kantoor- en archiefkasten zijn ontworpen om je kantooromgeving op de best mogelijke manier te optimaliseren. Er zijn verschillende kastfuncties en -kenmerken die belangrijk kunnen zijn:

  • Afsluitbare deuren: Afhankelijk van het gebruiksgebied van de kast, kan het beveiligen van belangrijke documenten en dossiers belangrijk zijn. Met afsluitbare deuren kunt u precies voor deze beveiliging zorgen.
  • Schuifdeuren: Praktisch en ruimtebesparend - schuifdeuren geven gemakkelijk toegang tot de inhoud van de kast en besparen veel ruimte in vergelijking met conventionele deuren. Dit kan vooral praktisch zijn in kleinere ruimtes.
  • Verschillende maten: Of je nu alleen ruimte nodig hebt voor je privédocumenten of thuis werkt en op zoek bent naar een ruime archiefkast. Wij bieden verschillende maten voor alle gebruiksgebieden.

Veelgestelde vragen over onze kantoorkasten

Wat onderscheidt kantoorkasten van andere kasten?
Kantoorkasten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de werkomgeving. Ze worden gekenmerkt door een functioneel ontwerp en praktische functies die de organisatie van dossiers en documenten vereenvoudigen. Bijvoorbeeld speciale vakken voor dossiermappen, afsluitbare deuren of lades voor kleinere kantoorbenodigdheden. Rekken zijn daarentegen meer geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld boeken, organisatiedozen of decoraties. Toch kunnen ze ook een nuttige aanvulling zijn op een werkkamer.
Hoe kies ik de juiste maat voor mijn kantoorkast?
De grootte van je kantoorkast moet gebaseerd zijn op je individuele behoeften. Houd rekening met het aantal dossiers en documenten en met de beschikbare ruimte in je kantoor. Het is raadzaam om vooruit te denken en te kiezen voor grotere kasten en legplanken om voldoende opbergruimte te creëren voor extra dossiers en documenten.
Wat betekent dossierhoogte voor kantoorkasten?
De ordnerhoogte van kantoorkasten geeft aan hoeveel dossiers er boven elkaar kunnen worden opgeborgen. Dit betekent dat je er bij aankoop zeker van kunt zijn dat de kast genoeg ruimte heeft voor je dossiers.

Tip: Ladekasten zijn het meest geschikt voor het georganiseerd opbergen van kleine spullen.

Kantoorkasten online kopen bij premiumXL

Optimaliseer uw werkomgeving met onze hoogwaardige kantoorkasten. Veelzijdig, praktisch en toch stijlvol - koop afsluitbare kantoorkasten, kleine archiefkasten of ander kantoormeubilair eenvoudig online bij premiumXL. Naast producten van hoge kwaliteit bieden we ook een eersteklas klantenservice.

Bestel vandaag nog bij premiumXL en creëer de ideale werkomgeving in uw kantoor!

loader
Bezig met laden...