Impressum

Informatie volgens § 5 van de TMG (Telemediengesetz):

H. T. Trade Service GmbH & Co. KG
Eversburger Str. 32
49090 Osnabrück

Het bedrijf wordt vertegenwoordigd door:

Thorben Bollmann H.T. Trade GmbH

Eversburger Str. 32, 49090 Osnabrück, Duitsland, registratie bij de Osnabrück Commercial Court, bedrijfsregistratienummer HRB 210755

Contact:

Telefoon: +49 54120193610

Klantenservice: +31 (10) 340 0855 (Wij zijn bereikbaar van maandag tot donderdag: 9:00-16:30, vrijdag: 9:00-15:00, zaterdag, zondag: gesloten)

Fax: 49-0541-977657-00

E-mail: [email protected]

Registratie:

Geregistreerd bij het Hof van Registratie. Rechtshof: Amtsgerichtes Osnabrück.

Bedrijfsregistratienummer: HRA202845

Belastingnummer (volgens § 27 van de Duitse belastingcode): DE279239708

U kunt de instelling bereiken van een vreedzame regeling van geschillen die is opgericht door de Commissie van de Europese Unie op https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Ons bedrijf is niet betrokken bij deze geschillenregeling.

U kunt ons e-mailadres vinden in het Contact menu.

2015. 11. Sinds onze 27e zijn wij lid van het FairCommerce-initiatief.

Voor meer informatie, bezoek https://www.faircommerce.de.

Verantwoordelijkheid voor inhoud:

Als leverancier, TMG Sectie 7 § 1 Op basis van onze eigen inhoud die op de site staat vermeld, zijn wij verantwoordelijk voor de algemene regels. Volgens Sectie 8-10 van TMG strekt onze verantwoordelijkheid niet uit om de overgedragen buitenlandse informatie te onderzoeken en de authenticiteit ervan te verifiëren.

Onder de algemene regels zijn wij verplicht het gebruik van de informatie te verwijderen of te blokkeren. Nadat u zich in kennis heeft gesteld van een inbreuk, wordt de inbreukmakende inhoud verwijderd.

Aansprakelijkheid voor links:

De onderhoudsverantwoordelijke is niet verantwoordelijk voor de links in deze pagina, aangezien deze niet helemaal de enige inhoud van de ondernemer zijn.
De gelinkte pagina's waren onderworpen aan juridisch onderzoek, ten tijde van het indienen van de gegevens, bestond onwettig gebruik niet. Verantwoordelijkheid voor illegale inhoud is de verantwoordelijkheid van de exploitanten van dergelijke inhoud. De ondernemer heeft een ninch algemene controle- en beoordelingsplicht voor dergelijke illegale inhoud.

Auteursrechten:

Alle teksten, afbeeldingen en andere informatie die hierin opgenomen is onder het auteursrecht van de ondernemer, tenzij de rechten van derden auteursrechten beschikbaar zijn. Reproductie, distributie of publicatie van inhoud op deze site is uitsluitend en uitsluitend toegestaan ​​met de intrekking en niet-overdraagbare toestemming van de ondernemer.

loader
Bezig met laden...